internetannonser.se - hem
Status: Ej inloggad  
Användarnamn
Lösenord

Bli partner Spara i favoriter Tipsa en vän Glömt lösenordet?


Sök annonser Registrera konto Lägg in annons Mina sidor Support Om internetannonser.se Frågor & svar Cookies
Sökord
Annonstyp
Kategori:
Län:
Pris: (lägsta till högsta)

 
Internetannonser.se är en internetbaserad köp- & säljmarknad där användare, tillsvidare helt kostnadsfritt, både kan söka och lägga in egna köp- & säljannonser.

Internetannonser snart större än Dagspressen
Allt fler söker efter produkter och tjänster på internet. Företagen spenderar mer och mer på att synas på webben. Det visar inte minst de summor som numera spenderas på internetreklam. Bannerannonseringen på Internet ökade med hela 17 procent under det tredje kvartalet 2003. Det viktigaste med Internetannonser är, precis som med alla andra annonser, att de når sin målgrupp. Företag av idag har förstått att det är på internet den mest lönsamma marknaden finns. Samtidigt ökar marknaden för privatannonser, det vill säga när man vill sälja bilen, cykeln, sitt tv-spel eller dylikt. Idag är det väldigt enkelt att beställa, publicera och betala sina privatannonser på internet. På bara någon minut har du nått ut till tusentals läsare med ditt budskap. Chansen att du snabbt får sålt det du vill är väldigt stor. Och det till en billig slant. På Internetannonser tillkommer 25% moms, dock ej reklamskatt vilket det gör på exempelvis tidningsannonser. Internetannonser är framtiden!

Annonsera
För att kunna lägga in och administrera annonser behöver användaren registrera ett användarkonto vilket görs på internetannonser.se. För att konton ej skall registreras felaktigt skickas ett mail med en länk till den e-postadress som anges vid registreringstillfället. Så fort användaren godkänt kontot via länken kan denne direkt lägga in och administrera sina annonser.

Söka annonser

Reklam och banners
Företag och organisationer erbjuds köpa reklamplats efter överenskommelse med internetannonser.se


 

 
       
  © (Copyright) 2003-2007, internetannonser.se Design: Kangaroo Design| Programmering: development.se  
       
 
  annonser
I Love New York - reseguide på svenska!
  IP-telefoni för privatpersoner. Ring gratis till varandra!
  Hela världen är öppen för dig. Registrera ditt domännamn hos NameISP!

timecenter